Teknoloji

Onur’a 9 ödül

Ödüllü segmentin başkanı HONOR Magic Vs; Sinema Modunda Video Kaydı; Sihirli Çekim, Tek Çekimde Daha Fazla Öne Çıkan Nokta; Kamerasının Solo Cut Modu ve Çoklu Görüntü Kayıt gibi harika özellikleri ile ön plana çıktı.

 

Yapay Zeka Örtülü Davetiye ve Kulaklık Sıcaklık Ölçümü gibi diğer birçok HONOR özelliği de teknoloji devinin misyonuyla uyumlu insan merkezli tasarım ve yeniliğe olan sarsılmaz bağlılığının altını çiziyor.

 

Çok sayıda iF Tasarım Ödülü almaktan onur duyduğunu belirten Honor Device Co. Ltd. CEO’su George Zhao sözlerine şöyle devam etti: “Bu ödüller vizyonumuzu doğruluyor ve gerçek kullanıcı sorunlarını çözen amaca yönelik, insan merkezli yeniliklere yönelik gerçek talebi vurguluyor. Herkes için yeni bir akıllı dünya yaratma taahhüdümüzle, ürün ve hizmetlerimiz aracılığıyla daha sezgisel teknoloji çözümleri sunarak teknoloji ve tasarımın sınırlarını zorlamaya devam edeceğiz.”

HONOR Magic Vs, üst düzey donanımıyla kendini gösterdi

HONOR Magic Vs, sektör lideri katlanabilir menteşesi ve ekranı, yeni bölünmüş ekran navigasyon işlevi ve orta ekran işbirliği moduyla sunduğu üst düzey deneyim sayesinde toplam 9 ödül kazanmayı başardı.

HONOR’un yenilikçi fotoğraf ve video çekim deneyimini sunan Magic Vs, Sinema Modu Video Kaydı; Sihir Modu, Tek Görüntü Farklı Çerçeveler; Solo Cut Modu ve Multi-View Kayıt ve tasarım mükemmelliği için ödüller kazandı. Kameranın kullanımını daha sezgisel hale getiren akıllı özellikler, kullanıcıların pahalı anlarını korumak için yüksek kaliteli görüntüleri daha kolay çekmelerine yardımcı olur.

HONOR Earbuds 3 Pro, ses teknolojisinde devrim yaratıyor

iF Design Award 2023’te birçok ödülü evine taşıyan HONOR, arama sırasında ses sızıntısına çığır açan bir çözüm sunan HONOR AI Privacy Call ve Vücut Sıcaklığı Ölçümü özelliğini geliştiren HONOR Earbuds 3 Pro ile prestijli tasarım ödüllerinin de sahibi oldu. .

Red Dot Award ve International Design Excellence Award (IDEA) ile birlikte dünyanın önde gelen üç tasarım ödülünden biri olan iF Design Award’a dünya çapında 56 pazardan yaklaşık 11.000 başvuru bir panel tarafından değerlendirilmek üzere alındı. uluslararası tasarım uzmanlarından

Katılımcılar, Sanat Eseri, Ambalaj, İrtibat ve Hizmet Tasarımı, Mimari ve İç Tasarım, Profesyonel Konseptler, Kullanıcı Deneyimi (UX) ve Kullanıcı Arayüzü (UI) dahil olmak üzere dokuz farklı disiplinde ve 82 ödül kategorisinde yarıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu